fbpx

#DMWF Europe

#DMWF Europe is een niet te missen conferentie en tentoonstelling waar de scherpste geesten op het gebied van digitale marketing samenkomen.

Als langdurige jaarlijkse gastheer voor #DMWF Europe biedt RAI Amsterdam twee dagen lang hoogwaardige strategische content en inzichten op het gebied van digitale marketing, netwerkmogelijkheden en discussies van ‘s werelds meest gerenommeerde merken.

#DMWF Europe richt zich op belangrijke thema’s, waaronder contentmarketing, influencer marketing, digitale merkstrategie, social media marketing, communitymanagement, data, ontwrichtende technologie, UX, CX, AI, SEO, e-commerce, personalisatie, consumentengedrag en marketing in het post-pandemische tijdperk.

De ongeëvenaarde content zal marketeers inspireren, informeren en ondersteunen om het beste uit zichzelf te halen! Meer dan 80 inspirerende sprekers delen hun expertise over 6 conferentie tracks:

EN, gloednieuw voor 2023, introduceert #DMWF onze Generative AI & Marketing track!

 

Sprekers uit de voorhoede van hun industrie zullen klaarstaan om de begeleiding en essentiële vaardigheden te bieden die marketeers nodig hebben om hun marketingdoelen van het jaar te overtreffen en te overstijgen.

 

#DMWF Europe is trots op zijn line-up van wereldwijde merksprekers en heeft thought leaders van over de hele wereld verenigd, afkomstig van gerenommeerde merken zoals FitBit, Mastercard, Radisson Hotel Group, Heineken, Coca-Cola, Hunkemöller, Teva, Renault Group, Twitch, TikTok, Trivago, Unilever, PVH, Telefonica, Nissan, Shiseido, Lufthansa, Airbus, Pepsico en vele anderen!

Bekijk hier onze sprekers voor ons aankomende evenement: https://www.digitalmarketing-conference.com/europe/speakers/

We hebben verschillende sponsoropties beschikbaar voor al onze World Series-evenementen, waaronder 1-2-1-introducties, spreekmogelijkheden in persoon en virtueel, gegarandeerde leadgeneratie en contentpromotie. Waarom sluit je je niet aan bij toonaangevende professionals uit de industrie en MarTech-aanbieders om oplossingen te bieden voor gelijkgestemde individuen? Voor meer informatie kun je vandaag nog contact opnemen met het team via hello@digitalmarketingwf.com en je aansluiten bij onze groeiende sponsor community.

Neem deel aan het evenement met een all-access conferentiepas en krijg toegang tot:

  • Alle conferentiesessies en tracks op DMWF Europe
  • Beursvloer
  • Lunch & versnaperingen
  • Netwerkborrels
  • Volledige toegang tot de conferentie- en netwerkapp

 

Met spannende locaties, inzichtelijke en inspirerende content is deze toonaangevende Digital Marketing Conference er een die je niet mag missen.

Voor meer informatie over #DMWF Europe, inclusief details over hoe je kunt deelnemen, registreren, exposeren of sponsoren, bezoek je www.digitalmarketing-conference.com/europe/.

Sluit je aan bij meer dan 1000+ senior marketingleiders van over de hele wereld. Laat je inspireren, breng je marketingstrategie naar een hoger niveau en werk samen met de leiders die de weg vooruit banen in digitale marketing.

We hopen je te zien op #DMWF Europe en onze andere World Series-evenementen!